Etisol - Rudas fürdő
Etisol - Magyar Nemzeti múzeum
Etisol - CIB Bank Székház Szabadság tér
Etisol - Iberostar Grand Hotel
Etisol - Tisza Kastély
Slide 1
Utólagos víz elleni falszigetelések készítése,
korszerű és prémium minőségű
szigetelési rendszerek alkalmazásával.
Slide 2
28 éve a vízszigetelések,
és az utólagos falszigetelések
kivitelezésében, referenciáink
a szakszerű és tartós szigetelési
eredményeinket tanúsítják.
Slide 3
A különféle szigeteléseink kivitelezése a ma fellelhető legkorszerűbb, és kiváló minőségű szigetelő anyagok és technológiák felhasználásával készülnek
Slide 4
Állapot felmérés, fal diagnosztika és
szigetelési koncepció kidolgozása.
Slide 5
A vízszigeteléseink után adott garanciánknak a biztosítéka: a szigetelések kivitelezése terén megszerzett tapasztalatunk és 28 éven túli szakmai működésünk
previous arrow
next arrow

Tető, terasz, zöld tető szigetelés

Épületek lapos tetejének, teraszainak, garázsok és alagsori építmények felett kialakított kertek szigetelése jelentős mértékben eltér a falszigetelések metodikájától, annak ellenére, hogy mindkét szigetelés a víz ellen védekezik.

Az ilyen szigeteléseknél más viszonyok és szabványok figyelembevétele szükséges, különös tekintettel a zöldtetők esetében. A megfelelően működő szigetelés elkészítésének azonban lényeges feltétele a kialakítandó rétegrend meghatározása.

Többféle jó rétegrend is létezhet, attól függően, hogy a vízszigetelő réteg a födémszerkezet melyik rétegében helyezkedik el, milyen hő-, víz-, és egyéb hatásoknak van kitéve, a szigetelésnek - funkcionálisan - milyen igénybevételnek kell megfelelnie. E körülmények határozzák meg a szigetelés fajtáját, az alkalmazott technológiát, bitumenes lemezes szigetelés esetében, mely típusú lemezek alkalmazása a leg megfelelőbb.

fb left