Etisol - Rudas fürdő
Etisol - Magyar Nemzeti múzeum
Etisol - CIB Bank Székház Szabadság tér
Etisol - Iberostar Grand Hotel
Etisol - Tisza Kastély
Slide 1
Utólagos víz elleni falszigetelések készítése,
korszerű és prémium minőségű
szigetelési rendszerek alkalmazásával.
Slide 2
28 éve a vízszigetelések,
és az utólagos falszigetelések
kivitelezésében, referenciáink
a szakszerű és tartós szigetelési
eredményeinket tanúsítják.
Slide 3
A különféle szigeteléseink kivitelezése a ma fellelhető legkorszerűbb, és kiváló minőségű szigetelő anyagok és technológiák felhasználásával készülnek
Slide 4
Állapot felmérés, fal diagnosztika és
szigetelési koncepció kidolgozása.
Slide 5
A vízszigeteléseink után adott garanciánknak a biztosítéka: a szigetelések kivitelezése terén megszerzett tapasztalatunk és 28 éven túli szakmai működésünk
previous arrow
next arrow

Cégtörténet

Török Andor az Etisol nevű víznyomás elleni szigetelő habarcs szabadalmának hasznosításával, 1990-ben kezdte el a vízszigetelések kivitelezését. Abban az időben egyre nagyobb igény mutatkozott arra, hogy az épületek alagsorában, vagy pincéiben, rossz állapotban lévő vizes, gombás, salétromos helyiségek használhatóvá váljanak.

Akkoriban a kivitelezés területe kifejezetten a talajszint alatti helyiségek, középületek, családi házak pincéinek, alagutak, földalatti műtárgyak, talajvízbetörések elleni védelme, falnedvesség elleni szigetelése volt.

Mivel a vizesedési problémák nem csak az alagsorban, hanem a talajszint feletti épületi traktusokban is jelen voltak, a cég ez irányban bővítette profilját, és különböző kapilláris vízfelszívódás ellen védelmet nyújtó technológiák alkalmazásával egészítette ki tevékenységét.

Mára már a szeparált szigetelések készítése mellett, komplett épületek víz elleni védelmét képes elvégezni. Túlnyúlva az utólagos vízszigetelés témakörén, új építésű épületek víz elleni szigetelését is szakszerűen készíti, ide értve a hagyományos bitumenes szigetelések és egyéb kent üzemi-, és használati víz elleni szigetelések készítését is.

Sokévi szakmai tapasztalat megszerzése révén a Cég tanácsot és segítséget nyújt mindazoknak, akik e probléma elhárításában járatlanok, és nehezen igazodnak el a szigetelések útvesztőiben.

Az ETISOL Kft-t a szakma 2007-ben „Műemlék rehabilitáció kategóriában"
Épitőipari Nivódij
kitüntetésben részesítte, melyet
A Magyar Nemzeti Múzeum
rekonstrukciója folyamán végzett szigetelési megoldásáért és annak kivitelezéséért érdemelt ki.

fb left